Pannukakku

Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito ja suola.

Lisää jauhot koko ajan sekoittaen.

Anna taikinan turvota hetki ja kaada se voidellulle uunipellille.

Paista 225 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2000g912kcal60g96g30g0g
Kananmuna 50g(kpl)1200g1512kcal132g3.6g108g0g
Vehnäjauho puolikarkea 650g2230kcal66.2g455g7.8g22.8g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo40g284kcal0.1g0.1g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7800g9876kcal516.6g1109.4g355.6g45.6g
Valittu annoskoko3900g4938kcal258.3g554.7g177.8g22.8g
Annoskoko puolitettuna1950g2469kcal129.2g277.4g88.9g11.4g
Arvot/100g100g127kcal6.6g14.2g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124326