Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 1121g1854kcal187.8g0g123.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g360kcal0g0g40g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 136g354kcal36.8g0g23.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 801g2644kcal16g24g280.3g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g1802g631kcal32.4g115.3g3.6g57.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7800g11685kcal546g278.6g940.6g115.4g
Valittu annoskoko3900g5842kcal273g139.3g470.3g57.7g
Annoskoko puolitettuna1950g2921kcal136.5g69.7g235.2g28.9g
Arvot/100g100g150kcal7g3.6g12.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188481