Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g1200g1260kcal174g54g24g66g
Sipuli 520g157kcal6.5g25g1g8.8g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2000g500kcal26g84g4g0g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.6g0.7g2.5g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 60g425kcal0g0g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7800g4944kcal432g365.2g155.4g154.6g
Valittu annoskoko3900g2472kcal216g182.6g77.7g77.3g
Annoskoko puolitettuna1950g1236kcal108g91.3g38.9g38.7g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354740