Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2400g7923kcal48g72g840g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen480g158kcal15.8g23.5g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g400g1600kcal0g400g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g480g307kcal16.8g1g120g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g144g469kcal10.8g77.8g10.1g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7808g20916kcal182.8g1148.6g1940.2g7.4g
Valittu annoskoko3904g10458kcal91.4g574.3g970.1g3.7g
Annoskoko puolitettuna1952g5229kcal45.7g287.2g485.1g1.9g
Arvot/100g100g268kcal2.3g14.7g24.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761