Täytetyt paprikat

Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevamaarit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1600g468kcal15g72g6.4g30.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1600g5128kcal428.3g0g383g0g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Kesäkurpitsa zucchini 240g43kcal1.3g6g1g1.7g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)180g126kcal19.8g4.5g2.7g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Tomaatti 160g36kcal0.9g5.5g0.5g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7808g11699kcal934.4g190.6g787.8g74.8g
Valittu annoskoko3904g5850kcal467.2g95.3g393.9g37.4g
Annoskoko puolitettuna1952g2925kcal233.6g47.7g197g18.7g
Arvot/100g100g150kcal12g2.4g10.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190490