Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1920g461kcal23g65.3g3.8g40.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g1120g314kcal6.7g66.6g2.2g28g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g48g394kcal0g0g48g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4g6.8kcal0.3g1.3g0g0g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7808g2350kcal60g266.4g108g136.6g
Valittu annoskoko3904g1175kcal30g133.2g54g68.3g
Annoskoko puolitettuna1952g587kcal15g66.6g27g34.2g
Arvot/100g100g30kcal0.8g3.4g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304886