Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g1201g1261kcal174.2g54.1g24g66.1g
Sipuli 521g158kcal6.5g25g1g8.8g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2002g501kcal26g84.1g4g0g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.6g0.7g2.5g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 60g425kcal0g0g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7808g4949kcal432.4g365.6g155.4g154.8g
Valittu annoskoko3904g2474kcal216.2g182.8g77.7g77.4g
Annoskoko puolitettuna1952g1237kcal108.1g91.4g38.9g38.7g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354740