Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)1934g619kcal63.8g87g0g0g
Sokeri 580g2355kcal0g579.7g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen258g1857kcal0g0g206.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1132g3883kcal115.3g792.1g13.6g39.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7808g17428kcal358.2g2917.6g439.8g79.2g
Valittu annoskoko3904g8714kcal179.1g1458.8g219.9g39.6g
Annoskoko puolitettuna1952g4357kcal89.6g729.4g110g19.8g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172