Maa-artisokka-vihannes keitto

80 g sipuli
100 g porkkana
100 g fenkoli
60 g sieniä
70 g lehtiselleri
10 g yrttejä, chiliä maun mukaa
kuullota em vihannekset öljyssä.

Lisää vesi liemikuutio ja ja vähän lihaliemitiivistettä.

Keitä 10-15 minuuttia.

Lisää keitetyt ja kuoritut maa-artisokat n 350 g soseutettuna, keitä vielä 10 min ja lopuksi lisää keitetty spagetti tai raakana maa-artisokkien kanssa

1,7 l vettä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Kauris65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 140g46kcal0.9g7.8g0.3g3.6g
Sipuli (kuorittu)112g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Fenkoli, annos 100g140g43kcal1.7g10.2g0.3g4.3g
Maa-artisokka 560g255kcal2.8g45.9g1.1g22.4g
Lehtiselleri 98g12kcal1.1g1.1g0.2g1g
Kanttarelli, tuore, annos 100g98g24kcal1.8g2.9g0.5g1.9g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Oliiviöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Vesi2379g0kcal0g0g0g0g
Spagetti, keitetty, suolaa 350g338kcal10.5g68.5g1.1g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7812g1999kcal40.8g283.8g64g77.2g
Valittu annoskoko3906g999kcal20.4g141.9g32g38.6g
Annoskoko puolitettuna1953g500kcal10.2g71g16g19.3g
Arvot/100g100g26kcal0.5g3.6g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431404