Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 90g271kcal0.1g66.7g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g750g450kcal7.5g33.8g30g0g
Kasvisliemikuutio 66g201kcal6.3g8.9g15.5g1.1g
Parsa 3000g465kcal38.4g36g6g45g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7812g2774kcal104.6g290.8g103g92.2g
Valittu annoskoko3906g1387kcal52.3g145.4g51.5g46.1g
Annoskoko puolitettuna1953g694kcal26.2g72.7g25.8g23.1g
Arvot/100g100g36kcal1.3g3.7g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175894