Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.8g0.6g7.5g
Parsakaali brokkoli 150g53kcal6.9g2.9g0.4g3.7g
Purjosipuli 75g17kcal1.4g1.8g0.1g1.6g
Herkkusieni 150g24kcal3.1g0.4g0.5g2.2g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu15g12kcal0.3g2.7g0.1g0.3g
Chili paprika punainen15g6kcal0.3g1.3g0g0g
Soijakastike 45g27kcal2.3g4.3g0g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g11g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi2999g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g135g474kcal4.6g110.1g0.8g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7812g1417kcal43g286g5.2g35.4g
Valittu annoskoko3906g708kcal21.5g143g2.6g17.7g
Annoskoko puolitettuna1953g354kcal10.8g71.5g1.3g8.9g
Arvot/100g100g18kcal0.6g3.7g0.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401258