Marmeladin tomaattikeitto

Sipuli silputaan ja kaikki ainekset kattilaan.

Keitetään 15 min. Basilika vasta kypsän keiton joukkoon.

Tarjoillaan kevyttuorejuuston kanssa.

Veden määrää voi säätää sen mukaan, kuinka voimakkaan makuista keittoa haluaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marmeladi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g1122g258kcal15.7g38.1g4.5g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g112g108kcal4.7g19.1g0.2g5.5g
Sipuli (kuorittu)281g76kcal3.6g13.5g0.6g4.8g
Chili paprika punainen27g11kcal0.5g2.4g0g0g
Sokeri 11g46kcal0g11.2g0g0g
Soijakastike 51g30kcal2.6g4.8g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g42g70kcal7.3g9g0.5g0.3g
Basilika, tuore14g5.6kcal0.4g0.7g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 2244g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g2.8g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7812g1207kcal69.6g197.6g11.8g22.2g
Valittu annoskoko3906g604kcal34.8g98.8g5.9g11.1g
Annoskoko puolitettuna1953g302kcal17.4g49.4g3g5.6g
Arvot/100g100g16kcal0.9g2.5g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465941