Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 1.9g6.2kcal0.3g0.4g0.3g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 123g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk70g19kcal0.4g3.7g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g4.9kcal0.1g1g0g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 60g45kcal1.1g9.2g0.1g0.6g
Paprika punainen 30g8.7kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g70g119kcal13.3g0g7g0g
Ketsuppi, Heinz8.8g9kcal0.1g2.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana782g433kcal31.6g36.8g15.2g7.2g
Valittu annoskoko391g216kcal15.8g18.4g7.6g3.6g
Annoskoko puolitettuna196g108kcal7.9g9.2g3.8g1.8g
Arvot/100g100g55kcal4g4.7g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019