Kasvismunaksa uunissa

Paloittele poarsakaalin varret ja irroita kukinnot.

Leikka paprika pieniksi suikaleiksi.

Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulin kynnet.

Kuutio tomaatit.

Hienonna persilja ja basilika.

Raasta permesaani.

Keitä parsakaalin varsipaloja ja kukintoja vähässä vedessä noin 5 min. Kaada vesi pois.

Jos käytät pakaste parsakaalia, sitä ei tarvitse keittää.

Kiehauta sipulit paistokasarissa tilkassa öljyä.

Lisää joukkoon paprikanpalat sekä tomaattikuutiot.

Mausta kasvisseos yrttiseoksella, suolalla ja pippurilla.

Hauduta ilman kantta noin 10 min. Anna jäähtyä.

Vatkaa munion joukkoon sinappi, parmesaaniraaste ja mausteyrtit.

Yhdistä muna ja kasvisseos.

Lisää joukkoon parsakaalit.

Kaada munakasvisseos laakeaan, voideltuun tasapohjaiseen vuokaan.

Kypsennä 175 asteessa uunin keskitasolla noin 30 min. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa ja basilikaa.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa .

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 113g39kcal5.2g2.2g0.3g2.8g
Paprika punainen 43g12kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Tomaatti 100g23kcal0.6g3.5g0.3g1.4g
Persilja 10g2.7kcal0.1g0.1g0g0.8g
Basilika, tuore10g4kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g13g49kcal4.1g0g3.6g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)63g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl8g11kcal0.4g0.7g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana783g511kcal37.4g22.4g27g13.6g
Valittu annoskoko391g256kcal18.7g11.2g13.5g6.8g
Annoskoko puolitettuna196g128kcal9.4g5.6g6.8g3.4g
Arvot/100g100g65kcal4.8g2.9g3.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137152