Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%125g265kcal22.5g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Salaatti, jäävuori tuore78g7.8kcal0.9g0.6g0.2g0.8g
Kirsikkatomaatti, suomalainen39g7.8kcal0.2g1.5g0.1g0.5g
Kurkku 47g5.1kcal0.3g0.7g0g0.3g
Feta Patros 200 g31g74kcal5g0.2g5.9g0g
Paprika, punainen23g6kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Kermaviili Ingman 10%31g38kcal1g1.4g3.1g0g
Rypsiöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana782g829kcal60.6g12.4g50.4g4.8g
Valittu annoskoko391g415kcal30.3g6.2g25.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna196g207kcal15.2g3.1g12.6g1.2g
Arvot/100g100g106kcal7.7g1.6g6.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=240271