Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 56g38kcal8.1g0g0.6g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g156g453kcal17.2g85.8g4.1g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka4.4g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g125g200kcal2.6g4.7g18.7g0.1g
Soijakastike 5.6g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1.1g3.3kcal0.1g0.2g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana783g1561kcal57.8g187.2g62.8g2.4g
Valittu annoskoko391g780kcal28.9g93.6g31.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna196g390kcal14.5g46.8g15.7g0.6g
Arvot/100g100g199kcal7.4g23.9g8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279551