Jauheliha- kasvispapupata

Kuullota paloitellut vihannekset paistinpannulla rypsiöljyssä.

Lisää murskattu valkosipuli.

Laita kattilaan purkki tomaattimurska ja lisää kidneypavut ja lisää kuullotetut vihannekset pataan.

Paista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa ja mausta makusi mukaan.

Yhdistä kaikki aineet ja anna anna hautua miedolla lämmöllä tunnin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 113g33kcal0.6g6g0.2g2.1g
Kidneypapu, suolaliemessä118g130kcal9.2g21.3g0.6g9.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 70g226kcal18.8g0g16.9g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Paprika vihreä 48g10kcal0.5g1.2g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5.1kcal0.1g1.1g0g0.5g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Rypsiöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana783g896kcal59.6g62g43.4g26.8g
Valittu annoskoko392g448kcal29.8g31g21.7g13.4g
Annoskoko puolitettuna196g224kcal14.9g15.5g10.9g6.7g
Arvot/100g100g115kcal7.6g7.9g5.5g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125826