Helppo mustikkapiirakka

Sulata margariini.

Sekoita jäähtyneeseen rasvaan sokeri ja kananmuna hyvin.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.

Voitele piirakkavuoka ja levitä taikina pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja lisää pohjaan.

Ripottele perunajauhoissa kieritetyt mustikat täytteen päälle.

Paista 175* n. 40min.

Täyte
1prk kevyttäkermaviiliä
0.5dl sokeria
1 kananmuna
1,5tl vaniljasokeria
200g mustikoita

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen56g403kcal0g0g44.8g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.7g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)37g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 73g250kcal7.4g50.9g0.9g2.5g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 75g48kcal2.4g3.6g2.6g0g
Sokeri 16g64kcal0g15.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Mustikka metsä- 75g33kcal0.4g4.8g0.4g2.5g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 3.5g12kcal0g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana783g2058kcal34g226.8g108.4g10g
Valittu annoskoko392g1029kcal17g113.4g54.2g5g
Annoskoko puolitettuna196g515kcal8.5g56.7g27.1g2.5g
Arvot/100g100g263kcal4.3g29g13.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126206