Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g28g98kcal7.9g0.6g7.3g0g
Pirkka salsadippi medium51g29kcal0.5g6.6g0.2g0.8g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g56g68kcal1.6g2.9g5.6g0.2g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)84g21kcal0.8g3.6g0.3g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi56g15kcal0.7g2.7g0.1g0g
Oliiviöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g113g84kcal19.1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana783g690kcal61.2g32.8g35.6g2g
Valittu annoskoko392g345kcal30.6g16.4g17.8g1g
Annoskoko puolitettuna196g173kcal15.3g8.2g8.9g0.5g
Arvot/100g100g88kcal7.8g4.2g4.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222155