Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 64g258kcal0g63.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 45g56kcal4.9g0.1g4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g125kcal3.7g25.5g0.4g1.3g
Vehnälese 3.7g8.5kcal0.5g0.6g0.2g1.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.7g14kcal0.1g3g0.1g0g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl37g337kcal0g0g37.4g0g
Porkkanaraaste 200g112g30kcal0.7g5.9g0.2g2.8g
Tomusokeri 1dl=60g28g112kcal0g28.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 56g162kcal6.2g1.7g14.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana783g2240kcal32.4g265g113.8g11g
Valittu annoskoko392g1120kcal16.2g132.5g56.9g5.5g
Annoskoko puolitettuna196g560kcal8.1g66.3g28.5g2.8g
Arvot/100g100g286kcal4.1g33.8g14.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696