Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki225g203kcal33.7g5.6g4.5g0g
Kauralese 20g73kcal3.6g9.2g1.6g3.5g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g11g68kcal2.7g0.7g6.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu135g170kcal14.9g0.4g12.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana783g1026kcal109.8g31.8g48.8g7g
Valittu annoskoko391g513kcal54.9g15.9g24.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna196g257kcal27.5g8g12.2g1.8g
Arvot/100g100g131kcal14g4.1g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252396