Risotto ala Tomppa

Tästä resptistä tulee 4-6 annosta.

Tarvitset: Risella risottoriisiä 3dl, vettä 0,7l, ruokaöljyä 2rl, nakkeja paketillisen ja isohkon porkkanan.

Mausteeksi kurryä ja mustaa pippuria ja ripaus suolaa.

Laita 3 litra kattila lämpiämään ja laita ruokaöljyö pohjalle.

Kun tuntuu lämpöä kämmeneen, lisää riisi.

Sekoita koko ajan ja kun riisistä irtoaa valkoista öjlyn sekaan, lisää vesi.

laita levyä pienemmälle.

Lisää mausteet.

Muista laittaa kansi päälle. 10 min. kohdalla lisää porkkanaraaste ja pilkotut nakit.

Vielä n. 10 minuuttia ja ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, Atria A-lk kuoreton79g174kcal8.8g2g15g0.1g
Porkkanaraaste 200g56g15kcal0.3g3g0.1g1.4g
Rypsiöljy rainbow2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Risella risottoriisi (keitetty) (Risella), annos 100g254g285kcal5.7g63.1g1g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana783g997kcal29.6g136.2g37.8g7.8g
Valittu annoskoko392g499kcal14.8g68.1g18.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna196g249kcal7.4g34.1g9.5g2g
Arvot/100g100g127kcal3.8g17.4g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257711