Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit50g65kcal1.5g1g6.5g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g141g478kcal19.7g0g43.6g0g
Broilerinfilee (Snellman)201g167kcal32.9g3.4g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana783g1419kcal108.2g8.8g104.2g0g
Valittu annoskoko392g710kcal54.1g4.4g52.1g0g
Annoskoko puolitettuna196g355kcal27.1g2.2g26.1g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325231