Maapähkinäsuklaajuustokakku

Kuumenna uuni 175 Asteeseen

Pohja:
Murenna Keksit, Suklaa, Maapähkinät ja sekoita voi joukkoon tehosekoittimessa.

Painele seos 23cm kakkuvuoan pohjalle ja laita kakkupohja jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.

Täyte:
Sekoita Tuorejuusto, kananmunat, kananmunankeltuaiset, sokeri, kermaviili ja maapähkinävoi tasaiseksi massaksi ja kaada täyte kakkupohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi.

Laita kakku uuniin n.50min kunnes kakun päällystä on jähmettynyt
Ota kakku uunista päällystän tekemisen ajaksi
Päällystä:
Sekoita kermaviili, maitosuklaa ja fariinisokeri kattilassa ja lämmitä miedolla lämmöllä kunnes suklaa on sulanut seokseen.

Lusikoi päällystä kakun päälle varovasti tasaiseksi kerrokseski ja laita kakku takaisin uuniin n.10min.

Anna kakun jäähtyä ja jähmettyä yön yli jääkaapissa.

Recipe by Nigella Lawson
Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Juspa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g38g169kcal2.9g25.5g6g1.3g
Suolapähkinä, taffel9g60kcal2.6g1.3g5g0.7g
Suklaa tumma 19g97kcal0.7g10g5.8g1g
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 94g157kcal7g3.7g12.2g2.4g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g33g42kcal4.3g0.1g2.7g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 11g32kcal1.7g0g2.8g0g
Sokeri 38g152kcal0g37.4g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 23g15kcal0.7g1.1g0.8g0g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g47g271kcal13.9g5.4g21.6g4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 47g30kcal1.5g2.3g1.6g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen19g102kcal2.1g9.2g6.2g0.3g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g5.6g22kcal0g5.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana783g2434kcal75g203g144.6g19.4g
Valittu annoskoko392g1217kcal37.5g101.5g72.3g9.7g
Annoskoko puolitettuna196g609kcal18.8g50.8g36.2g4.9g
Arvot/100g100g311kcal9.6g25.9g18.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327882