Fetasalaatti

Jäävuorisalaattia
½-1 tomaatti
vajaa 10cm:n pätkä kurkkua
vajaa desi pakastemaissia
30-40 g kevytfetaa
kastike:
pieni tilkka öljyä
pieni tilkka balsamicoa
yrttisuolaa
mieleisiä yrttimausteita (esim.

Provencen yrttisekoitusta)
pippuria

1. Sulata maissi mikrossa, niin että se lämpenee
2. Pilko kurkku, salaatti ja tomaatti ja laita lautaselle.

3. Murustele feta ja ripottele se vihannesten päälle.

4. Lisää päällimmäiseksi lämmin maissi.

5. Sekoita kastikeaineet (kastiketta ei annokseen tarvita kuin todellakin noin 1tl) ja pirskottele kastike kaiken päälle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g2.2g2.5kcal0g0.5g0g0g
Oliiviöljy 2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Patros kevytfeta (Patros), annos 20g35g69kcal8.7g0.2g3.7g0g
Maissi (makea), Rainbow54g43kcal1.1g7g0.5g2g
Kurkku 102g11kcal0.6g1.4g0.1g0.7g
Tomaatti 73g17kcal0.4g2.5g0.2g1g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 123g16kcal1.4g1.2g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana783g356kcal24.4g25.6g13.8g10.4g
Valittu annoskoko391g178kcal12.2g12.8g6.9g5.2g
Annoskoko puolitettuna196g89kcal6.1g6.4g3.5g2.6g
Arvot/100g100g46kcal3.1g3.3g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81618