Pannukakku

Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito ja suola.

Lisää jauhot koko ajan sekoittaen.

Anna taikinan turvota hetki ja kaada se voidellulle uunipellille.

Paista 225 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2006g914kcal60.2g96.3g30.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)1204g1517kcal132.4g3.6g108.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 652g2237kcal66.4g456.4g7.8g22.8g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo40g285kcal0.1g0.1g32.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7824g9906kcal518.2g1112.8g356.6g45.6g
Valittu annoskoko3912g4953kcal259.1g556.4g178.3g22.8g
Annoskoko puolitettuna1956g2477kcal129.6g278.2g89.2g11.4g
Arvot/100g100g127kcal6.6g14.2g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124326