Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 65g15kcal1.2g1.6g0.1g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g785g220kcal4.7g46.7g1.6g19.6g
Parsakaali brokkoli 914g321kcal42.2g17.8g2.7g22.9g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka679g75kcal7.5g7.5g1.4g6.8g
Kiinankaali 665g133kcal10.4g15g2g6g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g72g130kcal1.8g30.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 720g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7824g1852kcal138.2g246.8g16.6g119.8g
Valittu annoskoko3912g926kcal69.1g123.4g8.3g59.9g
Annoskoko puolitettuna1956g463kcal34.6g61.7g4.2g30g
Arvot/100g100g24kcal1.8g3.2g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388703