Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 249g157kcal7.5g11.9g8.7g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta81g291kcal10.5g56.6g1.7g2.8g
Voi 6.2g45kcal0.1g0g5.1g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.8g0.2g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana784g1144kcal49.8g137.4g42.2g5.6g
Valittu annoskoko392g572kcal24.9g68.7g21.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna196g286kcal12.5g34.4g10.6g1.4g
Arvot/100g100g146kcal6.4g17.5g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264356