Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt291g134kcal9.3g13.9g4.4g0g
Mannasuurimo tumma 29g90kcal3g17.3g0.5g1.6g
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g14g56kcal0g13.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai19g67kcal2.3g13.6g0.4g0.6g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g4.6g15kcal0.5g2.8g0.3g1.3g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana784g844kcal38.2g123g21.2g7g
Valittu annoskoko392g422kcal19.1g61.5g10.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna196g211kcal9.6g30.8g5.3g1.8g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.7g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888