Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60g437kcal0.7g0.2g49g0g
Sokeri 120g485kcal0g119.4g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)121g152kcal13.3g0.4g10.8g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 16g59kcal3g1.8g3.5g4.9g
Vehnäjauho puolikarkea 65g224kcal6.7g45.7g0.8g2.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6g24kcal0g6g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen2.5g1kcal0.1g0.2g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana784g2772kcal47.6g349g128.2g14.4g
Valittu annoskoko392g1386kcal23.8g174.5g64.1g7.2g
Annoskoko puolitettuna196g693kcal11.9g87.3g32.1g3.6g
Arvot/100g100g354kcal6.1g44.5g16.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125249