Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 25g55kcal3.9g0.1g4.4g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g123g145kcal21.2g1.6g5.4g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 88g37kcal0.3g3.6g0g0g
Lanttu 35g10kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Ruusukaali 44g11kcal0.6g0.9g0.2g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g44g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Paprika punainen 35g10kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana784g561kcal53.8g24g20.6g7g
Valittu annoskoko392g280kcal26.9g12g10.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna196g140kcal13.5g6g5.2g1.8g
Arvot/100g100g72kcal6.9g3.1g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142959