Punainen kanakeitto

Suikaloi perunat ja porkkanat kylmään veteen.

Ruskista pilkottu sipuli ja broilerisuikaleet kattilassa, lisää sinne paprikajauhetta, curryä maun mukaan sekä tomaattipyree ja sokeri.

Kaada joukkoon litra vettä ja perunat ja porkkanat.

Tänne sekaan liemikuutiot.

Sekoita ja anna kiehua kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Valmiin keiton sekaan raejuustoa, niin hyvää tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa

Aniitti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 83g63kcal1.6g12.8g0.2g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g37g10kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g12g8.6kcal0.5g1.5g0g0g
Atria, broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu75g108kcal12g1.9g5.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g1.7g4kcal0.1g0.7g0.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.7g4.3kcal0.2g0.2g0.3g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)1.7g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana784g438kcal29.6g42.4g15.8g3.8g
Valittu annoskoko392g219kcal14.8g21.2g7.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna196g110kcal7.4g10.6g4g1g
Arvot/100g100g56kcal3.8g5.4g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=162774