Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 73g73kcal1.9g0.3g7g1.3g
Pekoni, paistettu 53g274kcal8.7g0g26.9g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti33g93kcal1.1g1.9g9g0g
Kuohukerma,valio,2dl66g226kcal1.3g2g23.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g10g7.5kcal0.7g0.9g0g0g
Oliiviöljy 13g118kcal0g0g13.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g10g73kcal0.1g0.1g8g0g
Kasvisliemi laimennettu 66g6.2kcal0.2g0.3g0.5g0g
Lihaliemi laimennettu 66g13kcal0g2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana784g1765kcal28g15g176.8g2.6g
Valittu annoskoko392g882kcal14g7.5g88.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna196g441kcal7g3.8g44.2g0.7g
Arvot/100g100g225kcal3.6g1.9g22.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165804