Omenapiirakkaa pellillinen

Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 43g176kcal0g43.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.3g29kcal0g7.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)58g74kcal6.4g0.2g5.3g0g
Margariini, 60%, Rainbow15g80kcal0.1g0.1g8.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 28g98kcal2.9g19.9g0.3g1g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g29g96kcal3.5g19.3g0.7g2.4g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl29g25kcal0.4g1.3g2g0g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 175g68kcal0.3g14.3g0.2g2.6g
Fariinisokeri4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana784g1334kcal27.4g221.8g34.6g12g
Valittu annoskoko392g667kcal13.7g110.9g17.3g6g
Annoskoko puolitettuna196g333kcal6.9g55.5g8.7g3g
Arvot/100g100g170kcal3.5g28.3g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173006