Mokkapalat

Huom!

Ohjeen 10 g suolaa jaetaan puoliksi
taikinaan ja kuorrutteeseen.

Eli 5g
taikinaan ja 5g kuorrutukseen!

Samoin kaakaojauheen kanssa;

12g eli 2 rkl taikinaan ja 2rkl kuorru-
tukseen!

Vaniljasokeri jakautuu niin että
2 tl taikinaan ja 4tl kuorrutukseen.

1. Sulata 200g voita jäähtymään
taikinaan lisäämistä varten.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

3. Sekoita kuivat ainekset; vehnäjauho,
leivinjauhe, vaniljasokeri ja kaakao-
jauhe ja 5g suolaa keskenään.

4. Kaada vähän kerrallaan ja vuoron
perään maito, kuivat ainekset ja
200g sulatettu jäähtynyt voi
sekaan, sekoittaen hyvin.

5. Kaada taikina leivinpaperilla päälys-
tetylle pellille ja levitä tasaiseksi.

6. Paista uunissa 200 astetta 20 min.

Kuorrutuksen teko on helppoa!

Sulata 100 g voita ja sekoita muut ainekset; 5g suolaa, 2 rkl kaakaota,
1pkt eli 500g tomusokeria ja 150g/
1,5 dl/10 rkl tummaa kahvia

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Hojala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Sokeri 51g207kcal0g50.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.4g0.8g2.3g
Leivinjauhe 1.2g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.6g22kcal0g5.5g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 4.8g18kcal0.9g0.5g1g1.5g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 40g11kcal1.3g1.2g0g0g
Valio voi40g288kcal0.4g0.4g32g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Voi (Valio), annos 100g20g144kcal0.2g0.2g16g0g
Kahvijuoma, keskiarvo 30g1kcal0.1g0.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g100g399kcal0g99.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana784g2722kcal27.4g409.2g106.4g7.6g
Valittu annoskoko392g1361kcal13.7g204.6g53.2g3.8g
Annoskoko puolitettuna196g681kcal6.9g102.3g26.6g1.9g
Arvot/100g100g347kcal3.5g52.2g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221416