Suklaamousse (mascarpone) (karppi)

Ainekset vain kipossa sekaisin (suklaa raastaen).

Makeus ja kaakao kannattaa tsekata oman maun mukaan.

Alkuperäisessä ohjeessa oli kerman tilalla kookosmaitoa (2dl).

(ekassa satsissa; 4 annosta:
mascarpone: 250g
kermaa: 170g
kaakao: 6g
Mak. aine: 2g
fazer thin dark: 5g)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone Santa Lucia (Galbani), annos 250g210g865kcal10.1g10.1g87.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 175g578kcal3.5g5.3g61.3g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3.5g13kcal0.6g0.4g0.8g1.1g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 3.5g14kcal0.1g3.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana784g2940kcal28.6g38.4g298.6g2.2g
Valittu annoskoko392g1470kcal14.3g19.2g149.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna196g735kcal7.2g9.6g74.7g0.6g
Arvot/100g100g375kcal3.6g4.9g38.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264328