Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 97g138kcal12.1g0.3g9.9g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g220g252kcal13.2g11g17.6g0g
Hunaja 8.8g29kcal0g7.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 13g44kcal0g10.7g0g0.2g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 40g17kcal0.3g3.1g0.1g0.6g
Manteli 3.5g22kcal0.8g0.2g1.9g0.3g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl11g38kcal1.5g6.1g0.8g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana784g1081kcal55.8g77g60.6g4.4g
Valittu annoskoko392g540kcal27.9g38.5g30.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna196g270kcal14g19.3g15.2g1.1g
Arvot/100g100g138kcal7.1g9.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348902