Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita146g468kcal14.6g95g2.9g19g
Vehnäjauho, sunnuntai95g333kcal11.4g67.5g2g2.9g
Leivinjauhe 8.8g15kcal0.5g3.3g0g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 7g29kcal0g7g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 16g145kcal0g0g16.4g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 117g35kcal3.4g4.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana784g2048kcal59.8g354g42.8g43.8g
Valittu annoskoko392g1024kcal29.9g177g21.4g21.9g
Annoskoko puolitettuna196g512kcal15g88.5g10.7g11g
Arvot/100g100g261kcal7.6g45.1g5.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365760