Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen175g58kcal5.8g8.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g56.9g1g2.8g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.3g3.9kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.3g5kcal0g1.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Mustikka metsä- 75g33kcal0.4g4.8g0.4g2.5g
Hermesetas -neste2.5g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu13g7.5kcal0.1g0.6g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana784g894kcal40g147g12.4g11.4g
Valittu annoskoko392g447kcal20g73.5g6.2g5.7g
Annoskoko puolitettuna196g224kcal10g36.8g3.1g2.9g
Arvot/100g100g114kcal5.1g18.7g1.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321