Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g10g35kcal0g0.3g3.8g0g
Becel juokseva, annos 10g23g154kcal0g0g17.2g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g100g444kcal7.1g67.7g19.6g3.5g
Vispikerma Flora 20%83g183kcal2.5g4.2g16.6g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)66g37kcal5.6g3.3g0.1g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g43g241kcal3.6g23.8g14.7g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g25g136kcal1.2g14.7g8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5g1kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 28g115kcal0g28.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Liivatelehti, gelatiini5g17kcal4.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana784g2751kcal48.6g291.2g160g7g
Valittu annoskoko392g1375kcal24.3g145.6g80g3.5g
Annoskoko puolitettuna196g688kcal12.2g72.8g40g1.8g
Arvot/100g100g351kcal6.2g37.1g20.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963