Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 28g90kcal2.9g16.7g0.6g2.7g
Vehnäjauho, sunnuntai81g284kcal9.8g57.7g1.7g2.4g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)50g185kcal7g27.5g4g5.5g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g1.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g120g101kcal1.3g22g0.5g2.2g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g50g370kcal0g0g41g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana785g2423kcal42.6g336.6g95.6g25.6g
Valittu annoskoko393g1212kcal21.3g168.3g47.8g12.8g
Annoskoko puolitettuna196g606kcal10.7g84.2g23.9g6.4g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.9g12.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099