Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 122g92kcal2.3g18.8g0.2g1.2g
Tomaatti 40g9kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g16g25kcal1.2g0.6g2g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g62g34kcal1.9g4g1.2g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa81g105kcal14.5g1g4.4g0g
Oliiviöljy 4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana785g624kcal40.6g53.4g25.2g4.2g
Valittu annoskoko393g312kcal20.3g26.7g12.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna196g156kcal10.2g13.4g6.3g1.1g
Arvot/100g100g79kcal5.2g6.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123634