Maukas kanakeitto (karppaus)

Paista kana pannulla öljyssä.

Lisää kattilaan vettä ja suolaa, sekä soija.

Lisää valkosipuli kanan sekaan, sekä curry tahna.

Ja mausta oman maun mukaan.

Lisää kanaseos kattilaan, lisää wokit kattilaan sekä sinappi, koskenlaskija sekä kerma.

Lisää lopuksi kuutioidut persikat ja silputtu ruohosipuli.

Tarjoile kuumana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Wokkivihannekset Classic (Findus), annos 250g125g38kcal1.9g5.6g0.5g3.1g
Atria broilerin fileesuikale naturell150g165kcal34.5g0g3.1g0g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl50g170kcal1g1.5g17.5g0g
Valkosipuli 5.3g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Ruohosipuli 10g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.2g
Dijonsinappi, Maille, Original1.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 23g8.8kcal0.2g1.5g0.1g0.4g
Pirkka aasia vihreä currytahna (15g)1.3g1.9kcal0g0.1g0.2g0g
Soijakastike 7.5g4.5kcal0.4g0.7g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g13g35kcal2.4g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana786g996kcal82g21.2g63.6g7.6g
Valittu annoskoko393g498kcal41g10.6g31.8g3.8g
Annoskoko puolitettuna197g249kcal20.5g5.3g15.9g1.9g
Arvot/100g100g127kcal10.4g2.7g8.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235211