Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g109g66kcal1.6g14.2g0.1g1g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.6g5.1kcal0g0g0.6g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)88g140kcal16.6g0g7.9g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Sinappi 3.3g4.3kcal0.1g0.5g0.2g0.1g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g66g22kcal0.1g4.7g0.2g1.2g
Hunaja 4.4g15kcal0g3.5g0g0g
Persilja22g2.6kcal0.3g0.2g0g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana786g518kcal37.8g47.8g18g8.6g
Valittu annoskoko393g259kcal18.9g23.9g9g4.3g
Annoskoko puolitettuna197g130kcal9.5g12g4.5g2.2g
Arvot/100g100g66kcal4.8g6.1g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299129