Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 603g4371kcal7.2g2.4g489.9g0g
Sokeri 1195g4851kcal0g1193.9g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)1205g1519kcal132.6g3.6g108.5g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 161g594kcal29.7g17.7g34.9g48.8g
Vehnäjauho puolikarkea 653g2240kcal66.5g457g7.8g22.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g60g241kcal0g59.7g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen25g10kcal0.5g2.3g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g8g32kcal0g8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7840g27716kcal473g3489.2g1282.2g143.2g
Valittu annoskoko3920g13858kcal236.5g1744.6g641.1g71.6g
Annoskoko puolitettuna1960g6929kcal118.3g872.3g320.6g35.8g
Arvot/100g100g354kcal6g44.5g16.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125249