Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g640g173kcal8.3g30.7g1.3g10.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g160g166kcal12.6g26.1g1g3.2g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g160g176kcal8g33.6g0.8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%800g1280kcal21.6g21.6g120g0g
Ruohosipuli 320g72kcal4.4g5.4g1.9g7.7g
Katkarapu 1600g1094kcal231g0g17.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton80g17kcal0.2g1.3g0g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g160g1440kcal0g0g160g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7840g8838kcal572.2g237.4g605.2g43.8g
Valittu annoskoko3920g4419kcal286.1g118.7g302.6g21.9g
Annoskoko puolitettuna1960g2209kcal143.1g59.4g151.3g11g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126850