Tonnikalapiiras

Painele sulatetut piirakkapohja-ainekset vuoan pohjalle.

Lisää tonnikala.

Sekoita maito ja kananmunat, lisää suolaa ja mausteita maun mukaan.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 minuuttia.

Nam.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkapohja-ainekset (Pirkka), annos 225g1050g4893kcal95.5g546g252g0g
Tonnikala vedessä 1400g1462kcal314.2g0g21g0g
Kananmuna kuoreton 770g1098kcal96.3g2.3g78.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen700g231kcal23.1g34.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7840g15369kcal1058.2g1165.2g703.8g0g
Valittu annoskoko3920g7685kcal529.1g582.6g351.9g0g
Annoskoko puolitettuna1960g3842kcal264.6g291.3g176g0g
Arvot/100g100g196kcal13.5g14.9g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138779