Punainen kanakeitto

Suikaloi perunat ja porkkanat kylmään veteen.

Ruskista pilkottu sipuli ja broilerisuikaleet kattilassa, lisää sinne paprikajauhetta, curryä maun mukaan sekä tomaattipyree ja sokeri.

Kaada joukkoon litra vettä ja perunat ja porkkanat.

Tänne sekaan liemikuutiot.

Sekoita ja anna kiehua kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Valmiin keiton sekaan raejuustoa, niin hyvää tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa

Aniitti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 825g628kcal15.5g127.9g1.7g8.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g372g104kcal2.2g22.1g0.7g9.3g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g117g86kcal5.3g15.1g0.2g0g
Atria, broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu750g1081kcal120.1g18.8g58.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1667g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g17g40kcal0.9g7g0.8g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)17g43kcal2.2g2g3g0.1g
Sokeri 13g54kcal0g13.3g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)17g120kcal0g0g13.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7840g4381kcal295.6g424.4g157g39.6g
Valittu annoskoko3920g2191kcal147.8g212.2g78.5g19.8g
Annoskoko puolitettuna1960g1095kcal73.9g106.1g39.3g9.9g
Arvot/100g100g56kcal3.8g5.4g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=162774