Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1551g2213kcal193.9g4.7g159g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g1410g7361kcal90.2g573.9g548.5g38.1g
Hunaja 395g1304kcal2g319g0g0g
Voi 564g4092kcal6.7g2.3g458.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7840g29938kcal585.6g1799.8g2332.2g76.2g
Valittu annoskoko3920g14969kcal292.8g899.9g1166.1g38.1g
Annoskoko puolitettuna1960g7485kcal146.4g450g583.1g19.1g
Arvot/100g100g382kcal7.5g23g29.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=240469