Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja3506g5820kcal585.5g0.4g385.7g0g
Valkosipuli 42g46kcal3.3g6.9g0.3g0.9g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g372g1628kcal20.4g15.6g164.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7840g14988kcal1218.4g45.8g1101.2g1.8g
Valittu annoskoko3920g7494kcal609.2g22.9g550.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna1960g3747kcal304.6g11.5g275.3g0.5g
Arvot/100g100g191kcal15.5g0.6g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264397